Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Actie bij Dash


Bij aankoop van een pak Dash in België is de komende maanden een gratis Suske en Wiske album verkrijgbaar.

De witte gems Procter & Gamble, de producent van het wasmiddel, heeft deze albums toegevoegd aan de verpakkingen voor 54 en 72 schepjes. De strips zijn, in krimpfolie, met het waspoeder mee verpakt. Omdat de strips zich dus in de tonnetjes bevinden is aan de buitenkant niet te zien welk album in de verpakking zit.

De actie zal lopen tot eind augustus tijdens welke periode 4 verschillende titels verschijnen. Het eerste album, De witte gems, is inmiddels verschenen. Deel twee verschijnt 4 weken later en ook de volgende afleveringen zullen met dezelfde regelmaat verschijnen. De titels die verder nog uitkomen zijn: Toffe Tiko, De vergeten vallei en Hippus het zeeveulen.
Het betreft mini-strips met een omvang van 9 x 13 cm. De boekjes zijn tweetalig, Nederlands/Frans. Ze verschijnen in keerdruk, als je het boekje omdraait dan kan het verhaal in een andere taal worden gelezen.

Ter promotie van de actie verschijnen er ook allerlei reclameuitingen in de vorm van posters, folders, TV commercials enz.
De actie zal zich beperken tot België en niet in Nederland gevoerd gaan worden.


Met dank aan Stephane Van Osselt voor de informatie over deze actie.