Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Actie voor Suske en Wiske-film


Op de Suske en Wiske discussielijst is Erik Strijbos begonnen met een actie voor het maken van een Suske en Wiske-film. Wie ook wil dat er zo'n film gemaakt wordt kan hem een mailtje sturen. Hieronder de brief waarmee Erik de bedoeling van zijn actie uitlegt.

Enkele jaren geleden is er sprake geweest van een filmproject rond het spaanse spook. Dat project is tot nu toe nog niet doorgegaan, maar 3 jaar geleden heeft Paul Geerts daar een gesprek over gehad met Robbe de Hert, een filmmaker die al heel veel films heeft gemaakt. Paul is er van overtuigd dat hij zo'n film voor hem kan maken, maar het probleem is: Wie gaat dat betalen? Zo'n film kost al gauw 10/15 miljoen gulden.
Nou is er een film verschenen over kiekeboe (ik weet niet wie dat betaald heeft, maar is dat niet Standaard Uitgeverij?) Als Standaard Uitgeverij zoiets doet voor Kiekeboe, waarom dan ook niet voor Suske en Wiske?
Nou is mijn vraag:

Ik hoop van harte dat er veel reacties op dit berichtje mogen komen, en hoop mede voor Paul Geerts (Want wat is een groter cadeau voor hem) dat dit project van de grond gaat komen.

Ter verduidelijking: Het gaat hier niet om een financiële bijdrage, maar om je stem eens te laten horen aan de Standaard. Als Kiekeboe een film krijgt, waarom dan niet Suske en Wiske? Als jullie je stem ook eens willen laten horen, stuur dan een mailtje naar Fam.Strijbos@chello.nl Van mij uit zullen die mailtjes allemaal naar de Standaard worden gestuurd, of ik kom ze persoonlijk afleveren, en dan wil ik de plannen uitgebreid op tafel leggen.
Ik heb tot nu toe van allerlei webmasters fantastisch goede reacties gekregen, en allemaal zijn ze bereid er aandacht aan te besteden op hun site, waarvoor dank! Natuurlijk zou ik ook blij zijn met jullie reactie dus... mailen maar!

Erik Strijbos