Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Strips met een hart


Op 25 april 2004 wordt in Antwerpen weer een stripbeurs voor een goed doel gehouden.

Strips met een hart

Voor de zevende keer organiseert Strips met een hart vzw in 2004 een strip, cd- & platenbeurs waarvan de oprengst bstemd is voor een goed doel. Dit keer is daarbij gekozen voor "Het Greet Rouffaer Huis", een huis waar patiŽnten met brandwonden naartoe kunnen met allerlei soorten vragen en problemen.

Ter gelegenheid van deze beurs wordt een luxe uitgave van het Suske en Wiske-album De edele elfen uitgebracht. Het boek wordt uitgevoerd met wit linnen rug en een blauwe cover en verschijnt in een oplage van 350 genummerde exemplaren. Het albums kost € 38,90 en de opbrengst ervan gaat integraal naar Het Greet Rouffaerhuis.

Voorafgaand aan de beurs wordt in Deurne een striprally georganiseerd. De bedoeling van deze wedstrijd is om Deurne en het stripverhaal te promoten door middel van een striptocht door de gemeente. Ongeveer 100 handelaars zullen meewerken aan deze rally door ofwel in hun etalage een voorwerp of link te leggen naar het antwoord op een vraag, ofwel door in hun winkel een strip ter inzage te leggen om het nodige opzoekwerk te doen.
De striprally zal lopen van 1 april t/m 24 april 2004.


De edele elfen
Plaats: Sportzaal Schijnpoort, Schijnpoortweg 55, Antwerpen
Datum: 25 april 2004
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Prijs:€ 2,50
Website: Strips met een hart