Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

3e Stripbeurs Mechelen


Op zondag 14 september 2003 vindt in Mechelen voor de derde keer het stripfestival plaats.

In het Cultureel Centrum Antoon Spinoy,onder de Mechelse Sint Romboutstoren, zal op de bovenstaande datum van 10 tot 18 uur de 3e grote stripbeurs worden gehouden.

Een groot aantal stripmakers heeft medewerking aan het evenement toegezegd. Onder de aanwezigen zijn Jean Claude Servais (Dagboek van een bos, Godin wit, Godin zwart, Bosliefje….), Wim Swerts (Samson en Gert), Francois Walthery (Natasja, Rubine), Mark Hendriks (Tomyo), Maaike Hartjes (Maaikes dagboek), Steven De Rie (De gazetmadam, Sam en Moos, De getuige …) en Mario Boon (Big en Betsy, De wilde wegen van de rolleweg, Koude rillingen).

De affiche wordt ontworpen door Servais en hiervan wordt ook een exclusieve ex libris aangeboden. Ook wordt in primeur Steven de Rie's nieuwe strip Blind Date voorgesteld waarbij ook een exclusieve ex libris te koop zal zijn. Verder wordt een exclusieve strip uitgebracht, getekend door Mario Boon, die zich in Mechelen afspeelt..
Ook de beroemde cartoonist Will Andy zal aanwezig zijn.

De winst van het evenement is bestemd voor een goed doel. Dit jaar hebben de organisatoren gekozen voor de Artsen Zonder Grenzen.


Meer informatie over de beurs is te vinden op de website van dit evenement.
Informatie kan ook worden opgevraagd via een e-mail naar Marc Van hammee.