Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Tweede portfolio van Paul Geerts


Nieuwe collage van de beste Suske en Wiske-verhalen van Paul Geerts.

De 7 schaken In november 2005 verscheen een portfolio met prenten van Paul Geerts. De map bevatte een tiental platen met een collage van scenes uit de 10 voor Geerts belangrijkste Suske en Wiske verhalen. Zes van de platen die in de map werden opgenomen waren geheel in kleur uitgevoerd. De overige vier waren zwart-wit.
Omdat er veel reacties kwamen van mensen die teleurgesteld waren dat niet alle prenten in kleur waren is besloten om de vier ongekleurde platen van Angst op de Amsterdam, De edele elfen, De rinoramp en De 7 schaken nu ook ingekleurd uit te brengen.

Onder de titel "Paul Geerts in kleur" verschijnt tijdens de fanclubdag van De Fameuze Fanclub op 9 april 2006 in Nieuwegein een nieuwe portfolio. De map is op dezelfde manier uitgevoerd als de originele uitgave. Naast de vier platen bevat de portfolio ook een groepsportret van de hoofdfiguren uit alle 10 verhalen uit de eerste portfolio en een verantwoordingspagina met een brief van Paul Geerts. Van het portret is zowel een versie in kleur als één in zwart-wit opgenomen.
Alle prenten zijn gesigneerd door Paul Geerts.
De oplage van deze nieuwe portfolio is net als bij het origineel beperkt tot 250 exemplaren en 26 auteursexemplaren.

De portfolio kan worden gereserveerd via het adres portfolio@stripnet.be
De prijs van de map is € 40,-

Meer informatie, inclusief afbeeldingen van alle prenten, is beschikbaar op de site Stripnet.be


Paul Geerts in kleur Groepsportret