Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Wie is de populairste stripfiguur


Kies het leukste strippersonage van de Standaard Uitgeverij.

De populairse stripfiguren Vanaf vrijdag 28 oktober organiseert Standaard Uitgeverij een heuse stripverkiezing! De uitgeverij gaat op zoek naar de populairste stripfiguur uit haar omvangrijke stripfonds. Tot en met 16 december kan iedereen stemmen op haar of zijn favoriete held!

Niet alle figuren uit de vele stripseries van de SU zijn kandidaat in deze verkiezing. Uit alle personages is een twwaalftal geselecteerd uit wie de lezers een keuze kunnen maken.
De kandidaten in de verkiezing zijn: Suske, Wiske, Lambik, Konstantinopel, Fanny, Brilsmurf, Carmen, Markske, Urbanus, Cesar, Brains & Armando en De Rode Ridder.

Stemmen kan via de website www.stripsvindikleuk.com of via stembriefjes (die enkel verdeeld worden op de Antwerpse Boekenbeurs).
Deelnemers die promotie willen maken voor hun favoriete figuur kunnen affiches van hun held downloaden van de website en uitprinten. Bovendien zijn er voor Facebook buttons gemaakt die stemmers in hun profiel kunnen plaatsen om te laten weten op wie ze hebben gestemd

Op de website wordt continu de score getoond. Iedereen kan slechts 1 maal per dag stemmen. Elke 100ste deelnemer die zich registreert, krijgt een strip. En bovendien zijn er tal van leuke prijzen te winnen: een volledige stripreeks, een iPad met leesapplicaties en strippakketten.

Benieuwd wie er wint? In de week van 19 december wordt de populairste stripfiguur van Standaard Uitgeverij bekend gemaakt!
Alle ontwikkelingen in de strijd kunnen worden gevolgd op www.stripsvindikleuk.com of www.facebook.com/stripsvindikleuk.


Suske wiske Lambik