Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De tikkende Tinkan


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 294 (1e druk: 28 februari 2007)

De tikkende Tinkan Half september 2006 maakte Studio Vandersteen op haar website de titel van een nieuw verhaal in de Rode reeks bekend: De tikkende Tinkan. Een korte beschrijving van het verhaal verscheen in november:

Wie had er nu ooit gedacht dat een kapotte stofzuiger het begin zou kunnen zijn van een avontuur dat, door de dampkring heen, tot op de maan leidt? Tinkan Theofiel duikt weer op, ditmaal aan het hoofd van zijn eigen schoonmaakbedrijf. Hij sluit een geweldige zakendeal en een paar dagen later staat er een logo op de maan. Zou er een verband zijn? Suske en Wiske gaan de ruimte in om het mysterie te onderzoeken. En wie is die Tinkan, de geheimzinnige aanbidder van Tante Sidonia? Het belooft een album te worden dat je tot in de zevende hemel en daar voorbij zal brengen....

De cover van dit album werd gedeeltelijk hertekend. nadat de eerste versie openbaar was gemaakt op de website van Studio Vandersteen.
Het logo dat op de oorspronkelijke cover op de maan te zien is kwam niet meer overeen met de tekeningen in het uiteindelijke verhaal. Daarom werd dit deel van de omslagtekening aangepast.

Het oorspronkelijke maan-logo Het hertekende maan-logo

Aankondiging