Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Team Krimson


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 352 (1e druk: 16 juni 2020)

Team Krimson In 2020 bestaat de stad Blankenberge 750 jaar. Dit wordt gevierd met tal van activiteiten. Ter ere van het jubileum verschijnt ook een Suske en Wiske verhaal dat zich in de Vlaamse kustplaats afspeelt.
Het avontuur verschijnt in juni 2020 onder de titel "Team Krimson".

Opa Snor is opgenomen in het sanatorium De blanke bergen aan zee. Hij lijdt aan een vreemde ziekte. Hij maakt er kennis met Adeline, een oudere dame die toevallig aan dezelfde aandoening lijdt. Tot hun verbazing blijkt deze vrouw de moeder van Krimson. Wanneer duidelijk wordt dat de levensbedreigende ziekte enkel kan genezen worden met een peperduur medicijn lijkt de situatie uitzichtloos. Bovendien wordt het genezende serum geproduceerd door Clover, een machtig zakenimperium dat er een nietsontziende manier van werken op na houdt. Er zit onze vrienden niets anders op dan het medicijn te stelen en daarvoor slaan ze de handen in elkaar met hun aloude aartsvijand Krimson. Maar die samenwerking loopt niet meteen van een leien dakje. En zeker niet wanneer er uiteindelijk maar één dosis van het serum overblijft…

Het eerder als album 352 aangekondigde verhaal Het gewiste Wiske verschuift naar het volgende deel in de reeks.

ter gelegenheid van 750 jaar Blankenberge verschijnt een speciale editie van het album onder de titel De Blanke Bergen. Deze versie is verkrijgbaar op een tentoonstelling over 75 jaar Suske en Wiske die op een aantal locaties in de plaats wordt gehouden van 1 juli tot en met 13 september. Het album bevat een aantal extra pagina's met informatie over de stad.


De blanke bergen
Verschijningsdatum 16 juni 2020
Prijs € 6,99
ISBN 9789002268748
Aantal pagina's 48