Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Waerwouf van leëtselder


Index
Index

De Waerwouf van leëtselder Op 12 november 2005 wordt in Sittard het album De Waerwouf van leëtselder gepresenteerd. Achter deze titel gaat de derde Limburgse vertaling van een album van Suske en Wiske schuil. Net als eerder bij De bokkeriejersj het geval was is ook dit keer gekozen voor een avontuur dat zich in Limburg afspeelt.

Er worden twee versies van het album uitgegeven, een softcover-editie, met een oplage van 10.000 exemplaren (prijs: € 6,95) en een luxe hardcover editie met een oplage van 500 exemplaren (prijs: € 42,50).
Naast het verhaal bevat het album, net als dit bij eerdere vertalingen het geval was ook enkele extra pagina's met informatie over de totstandkoming van het album en de streek waar het avontuur zich afspeelt.

Ter gelegenheid van het verschijnen van deze vertaling wordt in het weekend van 12 en 13 november in Sittard een Suske en Wiske-2daagse gehouden.
Tijdens het weekend zullen veel handelaren aanwezig zijn die Suske en Wiske-artikelen verkopen. Paul geerts en Jeff Broekx zijn aanwezig om hun werk te signeren.
Verder zijn er optredens te zien van Suske en Wiske en Lambik, wordt er op zondag een veiling gehouden en worden er diverse andere activiteiten georganiseerd.

Het stripweekend vindt plaats bij het kantoor van de Media Groep Limburg, vlakbij het station van Sittard.

De Waerwouf van leëtselder

Plaats: Media Groep Limburg
Mercator 3
Sittard
Datum: 12-13 november 2005
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Prijs:€ 2,50
Kinderen tot 12 jaar gratis
Meer informatie: Standhuur etc: Johan Gerlings
Overig: K. van Knippenberg
Kavellijst veiling op 13 november


Flyer voor de stripdagen Flyer voor de stripdagen

Suske en Wiske webwinkel De Waerwouf van leëtselder kan o.a. besteld worden bij de Suske en Wiske webwinkel De Boekenwurm.

Met dank aan Alain Stienen en Antoon van Ham voor de afbeeldingen van de flyer.