Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Game of drones


Game of drones Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Game of drones verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 4,36

Reactie no. 11
NaamElias
Leeftijd11
Cijfer6
RecensieGame of Drones… tja, het verhaal is wel origineel met af en toe wat leuke dingen erin, maar daar houd het op. Tot strook 76 was het verhaal wel aardig, maar daarna kwam er alleen maar onzin en het deel in Vitwana was echt vreselijk. Op zich zijn de tekeningen nog oké dus krijgt de strip nog een voldoende.
Datummaandag 08 augustus 2022 09:30

Reactie no. 10
NaamRemco
Leeftijd49
Cijfer5
RecensieHet album ( ik vind de titel wel aardig) dat door veel recensenten als het slechtste van de reeks ( of één van de..) wordt bestempeld. Is dat ook terecht? Mijns insziens niet: het is geen hoogvlieger maar vergeleken met puinhoop als "de Verdwenen verteller" doet dit album nog verrrassend volwassen aan. Het eerste deel tot strook 96 neemt je mee in een best aardig verhaal. De idee van drones en die op afstand besturen is geen gek idee, het toont aanpassingsvermogen aan de moderne tijd. Dat dit via capsules waarin onze helden plaats nemen,gebeurt is ook niet verkeerd. Het feit dat Krimson Barabas op een dergelijke manier bespioneert is een goede keuze. Vanaf strook 96 echter begint de onnozelheid weer. Het verhaal strandt in één grote, kinderlijke achtervolging waarin onze protagonisten nauwelijks een rol hebben. Voor het gedoe op het autokerkhof geldt hetzelfde. De afsluiting is te snel en te makkelijk. Een pluspuntje is dat de serieuze Lambik beter te pruimen is dan de debiel die hij nu is ( het waarom is mij onduidelijk) en de afgang van Krimson is niet geslaagd...dit is al eerder gedaan...zie de Kwaaie Kwieten. Het meest verguisde album wordt tot op zekere hoogte terecht verguisd maar niet helemaal.
Datummaandag 21 december 2020 11:05

Reactie no. 9
NaamAlbert
Leeftijd36
Cijfer6
RecensieDit album is wat mij betreft meer een kloon van de totootjes dan een eigentijdse album. En al helemaal het laatste gedeelte van het verhaal hoort daar niet bij. Meer opvulling van wat pagina's. een 6 voor de moeite.
Datumwoensdag 22 februari 2017 19:27

Reactie no. 8
NaamPeter
Leeftijd38
Cijfer1
RecensieWat.een.pulp.

Dit is na een paar fraaie albums weer een dieptepunt. Onsamenhangend, onlogisch verhaal, slecht uitgewerkt en slecht getekend.

Datummaandag 09 januari 2017 14:51

Reactie no. 7
NaamDejan
Leeftijd44
Cijfer2
RecensieIk lees al heel mijn leven met veel plezier Suske en Wiske.
Dit album is een mislukking helaas.
Heeft bijna niets met 'een' Suske en Wiske te maken. Het klopt gewoon niet. Tekeningen zijn slecht, het verhaal klopt niet en verwijzingen naar andere verhalen zijn fout. Heel jammer....... Volgende keer weer beter ?
Datumvrijdag 30 december 2016 21:01

Reactie no. 6
NaamLeon
Leeftijd52
Cijfer1
RecensieHelaas, het is gelukt. Een verhaal nog slechter dan De Suikerslaven. Een nieuw dieptepunt in de reeks. Ik kan er geen touw aan vast knopen. Geen spanning, geen humor, de tekeningen worden slechter (sinds het vertrek van Eric de Rop?). Ja, het gaat over Vitamitje. 40 stroken aaneen (136-176) gaan over Vitamitje en een autokerkhof. Dat zijn 10 pagina's! Slechts op 2 plaatjes in die 40 stroken zien we Wiske (en Lambik). Bekijk strook 141-144 eens. Maar goed dat daar geen originele pagina van is: die zou bij een eventuele veiling nooit verkocht worden. Wat een bladvulling. Ben daarom benieuwd welke kant we in 2017 opgaan met Suske en Wiske "met nieuwe avonturen en een nieuw stijl" (volgens Standaard Uitgeverij). Het kan eigenlijk alleen maar beter gaan, want dit verhaal is een triest dieptepunt. Maar misschien ben ik er te oud voor en is het speciaal gemaakt voor kinderen tot 6 jaar.
Datumwoensdag 28 december 2016 13:10

Reactie no. 5
NaamRobin
Leeftijd15
Cijfer6
RecensieEen aardig album maar toch niet mijn favoriet
Het album lijkt wel een soort mix van allerlei kortverhalen in een. Ik had meer van dit albums verwacht!
Datumzaterdag 24 december 2016 17:02

Reactie no. 4
NaamTobias
Leeftijd34
Cijfer8
RecensieToen ik de titel hoorde ws ik bang dat dit een miskleun als Big Mother zou worden. De cover stelde me ook niet echt gerust.
Gelukkig viel het allemaal mee en blijkt het een aardig album te zijn. Het verhaal loopt goed, voldoende humor en het tekenwerk is prima.
Wat me alleen dwars zit: Er gaat duidelijk iets mis met Lambik als er een storing optreedt. Toch laat Barabas de anderen gewoon verbinding maken met de drones. Zelfs als het dan ook nog mis gaat met Sidonia blijven ze de drones gebruiken. Ik had van Barabas een beter inschattingsvermogen verwacht.
Datumwoensdag 14 december 2016 10:59

Reactie no. 3
Naamhenmii
Leeftijd32
Cijfer6
RecensieGeen onaardig verhaal, maar wel erg luchtig en met weinig humor.
Datumzondag 11 december 2016 13:53

Reactie no. 2
NaamCaspar
Leeftijd43
Cijfer3
RecensieMet dit album gaan we 10-15 jaar terug in de tijd qua kwaliteit, naar de rotzooi die toen als albums werd uitgebracht.
Het begint al bij de titel, maar goed, zulke flauwe woordspelingen hebben we eerder gehad met In de ban van de milt en Wattman. Maar dan het verhaal: dat slaat echt nergens op. Een hoop onzin over verbindingsproblemen tussen onze helden en de drones, wat varianten van Vitamitje zijn. Vitamitje heeft ook de hoofdrol en is voor mij sowieso het meest irritante bijpersonage dat af en toe in de S&W strips opduikt. Verder is er nog een geluidsmuur (letterlijk) en een hemel voor Vitamobieltjes. Tja, leuk misschien voor kinderen onder de zes. Ik vind het een dieptepunt in de reeks, net nu het weer wat beter leek te gaan. De tekeningen zijn ook lelijk, Krimson lijkt vaak niet eens! Jammer.
Datumzaterdag 10 december 2016 23:43

Reactie no. 1
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer4
RecensieTjongejonge dat is een slecht album zeg. Wat een matig verhaal; terwijl met dit concept zoveel grappigs/maatschappijkritisch te doen was. Ik kan en wil hier niet eens drie volzinnen over schrijven. Snel vergeten.
Datumzaterdag 10 december 2016 13:40