Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

SOS Snowbell


SOS Snowbell Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over SOS Snowbell verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,87

Reactie no. 8
NaamRemco
Leeftijd48
Cijfer7
RecensieNog een alleraardigst album. Geen topper maar voor de nieuwe reeks is dit best een goed album. Uiteraard gebaseerd op de "Lachende wolf". Het is gelukkig geen kopie. Het verhaal is goed te volgen. Zoek niet de spanning van de oude serie maar er zitten wel weer verfrissende elementen in: de strijd met het boek, de vulkaan, de betoverde dieren ( wat nu wel geloofwaardig overkomt), de omwisseling van de oude dames....al met al aardige elementen die dit tot een beter verhaal maken. De laatste albums zijn overigens van een hogere kwaliteit dan voorheen.
Datumvrijdag 28 februari 2020 13:34

Reactie no. 7
NaamGlenn
Leeftijd25
Cijfer10
RecensieVoor mij is dit album een van de betere sinds jaren. Knap getekend en een origineel verhaal.
Datumdonderdag 12 april 2018 20:35

Reactie no. 6
NaamMark
Leeftijd39
Cijfer7
RecensieDeze week De Lachende Wolf maar eens herlezen naar aanleiding van dit verhaal. Oneerlijke vergelijking natuurlijk, maar wat wordt het pijnlijk duidelijk dat de nieuwe verhalen de diepgang en rust missen... Op zich een prima verhaaltje dit SOS Snowbell, maar het pakt me niet. Ik kom niet in het verhaal en het is ook voordat je het weet weer afgelopen. Als ik het verhaal (los van de tekeningen; die zijn onvergelijkbaar en in de nieuwe stijl eigenlijk prima) vergelijk met De Lachende Wolf dan staat het 10-0 voor de oude reeks. Maar op zichzelf beschouwd: een nette 6,5. Ik blijf het zeggen: geef de albums drie, vier pagina's meer en de kwaliteit van de verhalen kan omhoog.
Datumwoensdag 04 april 2018 09:25

Reactie no. 5
NaamHenmii
Leeftijd33
Cijfer6
RecensieMwah, vondt deze niet zo erg bijzonder. Nergens wordt hij echt spannend of grappig. Het vorige album was veel beter!
Datumzondag 18 maart 2018 08:34

Reactie no. 4
Naamtom
Leeftijd37
Cijfer9
RecensiePrima album, net als de voorgaande sinds de restyling. Netjes tekenwerk, mooi uitgebalanceerd verhaal. Als de tekenstudio op deze weg blijft verder gaan, zit het wel snor.
Datumzaterdag 17 maart 2018 14:05

Reactie no. 3
NaamDejan
Leeftijd45
Cijfer8
RecensieEen bijzonder leuk getekend en goed bedacht verhaal.
Eén van de beste sinds jaren vind ik. Ik blijf er echter bij dat 5 pagina's meer de nieuwe verhalen nóg beter zal maken. Het is nu soms íets te gehaast verteld.
Datumvrijdag 16 maart 2018 00:58

Reactie no. 2
NaamRobin
Leeftijd16
Cijfer7
RecensieOp basis van de nieuwe style van Suske en Wiske is dit het beste deel tot nu toe. Een goede cover die je echt uitdaagd om te lezen. Een flink minpunt vind ik de verdwijning van de aankonigingsstrook. Die heb ik altijd erg geliefd. Het gaf een soort intro van het verhaal die nu dus ontbreekt. Mooi is wel dat de toren (enigzins) ondaks alle veranderingen toch zijn stand blijft houden aan het album. Maar nu met die intropagina met enkel een plaatje (die al gelijk een stuk van het verhaal verklapt) wordt het niet mysterieus gehouden en wordt je als het ware in het verhaal gegooid (leuk woordgrapje met de intropagina).
Ook al is het een geweldig verhaal met super tekeningen. Toch mist het wat en is het voor een random lezer wat vaag. Maar ik als Suske en Wiske liefhebber heb hiervan genoten!
Datumdonderdag 15 maart 2018 11:35

Reactie no. 1
NaamVincent de Groot
Leeftijd14
Cijfer9
RecensieEen erg mooi getekend verhaal met veel humor en een goed, niet te bomvol verhaal.
Ook waren er verschillende plot-twists. Een van de betere albums van de nieuwe reeks.
Datumwoensdag 14 maart 2018 18:20