Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

50 jaar Suske en Wiske-geschiedenis in strip


Suske en Wiske Familiestripboek 10 Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over 50 jaar Suske en Wiske-geschiedenis in strip verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,00

Reactie no. 2
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer6
RecensieDit is geen verhaal maar meer een omlijsting waarin S&W herinneringen ophalen aan de avonturen die ze in de afgelopen 50 jaar hebben beleefd. Het verhaal is leuk vanwege de interactie met de lezer waarbij aan de hand van plaatjes uit de oude albums de lezer gevraagd wordt naar de herkomst.
Datumwoensdag 27 oktober 2010 18:25

Reactie no. 1
NaamJan P.
Leeftijd31
Cijfer8
RecensieDit is eigenlijk een verhaaltje dat de geschiedenis van Suske En Wiske belicht ten tijde van het 50-jarig bestaan van onze helden in 1995. Suske En Wiske moeten bij Sidonia alle albums op hun plaats leggen en halen daarbij allerlei herinneringen op. Langzamerhand komen Lambik en Jerom er ook bij en zo worden de aloude karaktertrekken op een leuke manier erin verwerkt.
Ook duiken Krimson en Barabas even op en worden allerlei situaties uit de albums erin verwerkt zodat de lezer moet raden uit welke albums de taferelen komen. Voor een verhaal op zich is dit natuurlijk mager, maar het moet ook als een curiosum gezien worden en in dat opzicht is dit natuurlijk heel leuk gedaan.Dit verhaal verscheen trouwens in het 50 Jaar Jubileumboek, dat allerlei moeilijk verkrijgbare verhalen bevat, zoals het eerste Jerom-verhaal (Het Groene Eiland), De Gekalibreerde Kwibus en de originele versie van Op Het Eiland Amoras.
DatumMon Sep 19 03:17:29 2005