Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Lambik files: Elektro-aliens


Familiestripboek 1999 met het verhaal 'Elektro-aliens' Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Elektro-aliens verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 4

Reactie no. 3
NaamSander
Leeftijd28
Cijfer1
Recensiede tekeningen zijn goed. Het verhaal slaat echter nergens op!
DatumWed Nov 29 20:41:14 2006

Reactie no. 2
Naam Arjan van der Jagt
Leeftijd 16
Cijfer 5
Recensie Strips uit de Lambik-ffiles vind ik te kort enwat flauwtjes.
Niet echt mijn verhalen, geen aanraders.
De tekeningen vind ik OK, vandaar een vijf.
Datum Sat May 8 20:08:21 2004

Reactie no. 1
Naam Alain Stienen
Leeftijd 39
Cijfer 6
Recensie Een angstige huisbewoonster roept de hulp in van het E.H.B.B.O. en legt uit waarom het gaat. Lambik en Sidonia gaan er meteen er opaf, want Lambik denkt, dat er zogenaamde elektro-aliens hun onheil plegen.
Dit tweede deel van de Lambik-files begint spannend, met als locatie een griezelig oud herenhuis en ook de humor komt voldoende aan bod, maar de oplossing laat te wensen over! Wat doen die handschoenen aan de electriciteitskast? Waarom vertelt de huisbewoonster niet, dat er al een technicus is, die het tracht te repareren? Alles vragen, waar geen antwoord wordt opgegeven! Trouwens, wat is een electro-alien en hoe ziet dat eruit? Ze zullen het wel genomen hebben voor de alliteratie! Het verhaal moet immers een naam hebben!
Tja...! Ze hadden hier meer van kunnen maken als het einde anders geweest zou zijn!!! Of moet je electricien zijn om het einde te begrijpen? Ik heb nl. geen fluit verstand van zoiets!
Datum Mon Feb 23 19:45:26 2004