Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Tante Biotica


Tante Biotica Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Tante Biotica verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,20

Reactie no. 5
NaamRemco
Leeftijd51
Cijfer6
RecensieEen aardig kortverhaal, wel een erg op kinderen ge├źnt verhaal dat de voordelen van antibiotica uitlegt. Tante Biotica is wel een erg leuk personage dat wellicht nog eens terug zou kunnen komen...wie weet. Ze is wel uitgewerkt karakter. Voor de rest heeft het verhaal niet veel om het lijf.
Datumwoensdag 28 september 2022 19:03

Reactie no. 4
Naamwyame
Leeftijd47
Cijfer8
RecensieTante Biotica is een leuk (nieuw) figuur in de streek, ik zou haar graag opnieuw zien in de volgende avonturen van S&W
Datumwoensdag 18 oktober 2017 21:13

Reactie no. 3
NaamHenmii
Leeftijd31
Cijfer6
RecensieLeuk klein verhaaltje, wat de lezers meteen iets leert over antibiotica.
Datumwoensdag 10 februari 2016 10:26

Reactie no. 2
NaamMark
Leeftijd42
Cijfer8
RecensieOrigineel kortverhaal over het gebruik van antibiotica. Lambik die grieperig is wordt door zijn tante verzorgd die hem antibiotica wil toedienen. Daartoe brengt ze Lambik naar een eiland waar de Pennies antibioticum gebruiken om bacterien zoals de Kokkies te bestrijden. Maar de strijd loopt uit de hand wat leidt tot resistentie van de Kokkies en de ziekte van de draak. In dit album, net als bij de Sinistere Site, wordt op een speelse manier voorlichting gegeven. De tekeningen zijn goed hoewel sommige gezichten in geval van aparte expressies (stroken 13c, 19a) niet helemaal uit de verf komen. De draak daarentegen is een prachtig Vandersteens exemplaar.
Datumwoensdag 11 november 2015 20:40

Reactie no. 1
NaamMark Ormel
Leeftijd46
Cijfer8
RecensieLambik en zijn familieleden staan immer garant voor veel leesplezier.
Datumwoensdag 07 oktober 2015 00:10