Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De irritante imitator


De irritante imitator Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De irritante imitator verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 5,60

Reactie no. X
NaamRemco
Leeftijd49
Cijfer7
RecensieDeze aflevering uit deze SOS kinderdorpen buitenserie ( als ik het zo maar even noem) ziet er prachtig getekend uit: het zou zo in de serie “Amoras” passen. Heel fris om een andere aanpak te zien. Suske en Wiske zien er echt goed uit, de anderen ook. Echter het verhaal gaat zo snel dat het moeilijk bij te benen is. De plot dat iemand aan de hand van dergelijke imitaties onze vrienden en Krimson tegen elkaar uitspeelt, is wel een erg leuk gegeven. De uitvoering ook: de maskers en de stemvervormer zijn goed gekozen. De duistere insteek vind ik ook erg fijn werken. Alleen gaat alles zoals gezegd wel heel snel, oude figuren worden weer opgerakeld terwijl die niets met het verhaal te maken hebben. Je hebt ook de indruk dat niet alles wordt uitgelegd en dat af en toe de draad kwijt raakt. Erg mooi, maar verhaal technisch kon het beter.
Datumzondag 15 november 2020 12:52

Reactie no. 4
NaamLeendert
Leeftijd46
Cijfer7
RecensieNet als bij het SOS kinderdorp album Barabass, komt ook hier een uitvinding van professor Barabas in verkeerde handen. Het is dus niet een echt origineel verhaal. Hier gaat het om andere personen te kunnen imiteren. Ik snap alleen de rollen niet van Sus Antigoon, de charmante koffiepot en de Snor. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze er. Het volgt niet echt wat toe. Het einde was ook wat verwarrend. Wel mooi getekend. Dus een magere 7 maar dat komt meer door de tekeningen.
Datumzondag 12 juli 2020 00:52

Reactie no. 3
NaamRobin
Leeftijd16
Cijfer5
RecensieTsja....leuke tekeningen...meer niet
Datumzondag 09 juli 2017 13:39

Reactie no. 2
NaamJM ZWAAN
Leeftijd21
Cijfer4
RecensieIk vond het een flauw verhaal, ik hadden van Carlo wel wat meer verwacht... leuk om de figuren wat meer realistisch te zien! Ik moet wel zeggen dat ik de inkleuring erg duister vind..
Datummaandag 07 november 2016 11:11

Reactie no. 1
Naamjaco
Leeftijd47
Cijfer5
Recensiezeer slecht verhaal,wel goed tekenwerk
Datummaandag 10 oktober 2016 16:14