Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De laaiende linies


De laaiende linies Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De laaiende linies verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,33

Reactie no. 3
NaamRemco
Leeftijd49
Cijfer8
RecensieEen informatief stripverhaal dat goed het midden weet te houden tussen het geven van geschiedkundige gegevens en een spannend avontuur. De legende van de Alverman werkt goed zeker op de historische achtergrond van de tachtig jarige oorlog. De zoektocht naar de ogen is echt spannend. Het album is gemaakt door Studio Vandersteen en je merkt dat de veelal aangehaalde manco’s van het Morjeau/ Gught duo ras verdwenen waren. Dit is een serieus verhaal met humor, veel informatie met zelfs nog op aparte bladzijden veel informatie over onze bewogen geschiedenis. Erg interessant en dat was het doel van dit aparte album. De tekenstijl is redelijk goed maar niet meer zoals het ooit was. Al met al een bovengemiddeld fijn album.
Datumdinsdag 15 december 2020 20:45

Reactie no. 2
NaamVincent
Leeftijd16
Cijfer9
RecensieLeuk Kortverhaal! mooie tekeningen en een goede verhaallijn
Datumwoensdag 4 januari 2012 09:39

Reactie no. 1
NaamMark
Leeftijd38
Cijfer8
RecensieGoed kortverhaal waarin S&W de Hendrik de raaf en Sanchez de rat moeten helpen, welke tijdens de 80-jarige oorlog zijn betoverd omdat ze twee gouden ogen, die voor vrede bedoeld waren, zelf hadden gehouden. Een speurtocht in het verleden rondom het fortengebied van Zeeuws-Vlaanderen volgt, daarbij geholpen door Lambik en Jerom die in een andere tijdsperiode op zoek gaan.
Het verhaal is zeer onderhoudend en de tekeningen zijn redelijk goed maar wel wisselend van kwaliteit. Zo zijn bv de tekeningen in strookjes 13-14 wel erg simpel en wordt er teveel gebruik gemaakt van bewegings-/snelheidsstrepen.
Datumzaterdag 26 november 2011 12:22