Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Lambik files: De space party


Familiestripboek 2000 met het verhaal 'De space party' Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De space party verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7

Reactie no. 1
Naam Alain Stienen
Leeftijd 39
Cijfer 7
Recensie "De space-party" is het vierde verhaal uit de reeks "De Lambik-files".
Onze vrienden zijn in dit verhaal het paranoide gedrag van Lambik, die achter alles en nog wat aliens, monsters e.d. ziet, meer als zat en organiseren een BBQ-feest. Echter moet iedereen verkleed als een alien er heen gaan om zodoende Lambik zijn kuren uit te drijven. Prompt trapt Lambik er met zijn voeten in en overvalt de gasten van het feest. Iedereen trekt nu zijn masker af en Lambik ziet in, dat hij zich vergist heeft en belooft beterschap. Plots landt er een UFO in de tuin en er komen twee tweehoofdige wezens eruit en eten al het grilgoed en gebak. Niemand neemt er echter notitie van, want ze denken, dat het een of andere stunt is, om Lambik van zijn kuren te helpen. Deze wezens blijken werkelijk aliens te zijn en ontvoeren Lambik, omdat hij een alienjager is!
Het verhaal begint goed en bouwt zich langzaam op ( Leuk is ook b.v. al die oude bekenden weer te treffen, b.v. de van Zwollems en Theofiel Boemerang. ), maar de ontvoering op het einde laat te wensen over. Het is te snel en te kort! Iets meer had het verhaal goed gedaan. Men had met de landing van de UFO er meer spanning in kunnen bouwen. De wezens zelf zien er ook niet bijster origineel uit. Ze hadden best griezeliger kunnen uitzien. Zo iets b.v. kan o.a. spanning opbouwen. Jammer van de gemiste kans!
Datum Wed Feb 4 21:34:20 2004