Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Lambik files: Telekinese


Familiestripboek 2000 met het verhaal 'Telekinese' Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Telekinese verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 9,5

Reactie no. 2
NaamEs
Leeftijd14
Cijfer10
RecensieGeweldig is het verhaal!
Vol met leuke grappen en ook met een Lambik die een beetje gek is geworden door de telekenise. Echt heel leuk!
DatumMon AugĀ  8 12:50:39 2005

Reactie no. 1
Naam Alain Stienen
Leeftijd 39
Cijfer 9
Recensie In dit derde verhaal van de Lambik-files wil Suske Lambik een tafeltje en een fauteuil met afstandsbediening cadeau geven, maar Lambik denkt, dat er onzichtbare aliens bij hem zijn binnengedrongen en schiet de cadeaus met een geweer aan flarden.
Dit verhaal heeft ook weer alles, wat deze reeks zo leuk maakt; een paranoide Lambik en het daaruit volgende en onvermijdelijke gestuntel. Alles is goed voorbereid door de auteur en hij laat de lezer als het ware in de denkwijze van Lambik kruipen , maar laat ook tevens de lezer het gebeuren in de omgeving van Lambik zien. De auteur leidt de lezer tot een climax en een buitengewoon amusante!
Telekinese is trouwens een interessant onderwerp. Het verplaatsen van voorwerpen zonder het aan te raken met je lichaam. Je kunt het geloven of niet, maar ondertussen is zelfs de moderne wetenschap ervan overtuigd, dat er meer is, als dat wat wij denken! In Europa en in de V.S. worden er grondige onderzoeken gedaan om het te kunnen bewijzen!
Datum Mon Feb 23 20:07:02 2004