Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Lambik files: Operatie woestijn


Familiestripboek 2001 met het verhaal 'Operatie woestijn' Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Operatie woestijn verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7

Reactie no. 1
Naam Alain Stienen
Leeftijd 39
Cijfer 7
Recensie "Operatie woestijn" is het zesde deel uit de nevenreeks de Lambik-files.
Lambik is in een woestijn nog steeds onvermoeibaar op zoek naar boze aliens, die onze Aarde, volgens hem, dreigen te overvallen. Hij raakt daarbij aan een robot en volgt hem en stoot daarbij op nog meer robots, die in de woestijn aan het boren zijn. Overtuigd ervan, dat deze robots uit de ruimte komen en dus vijandelijk gezind zijn, vernietigt hij ze allemaal. Natuurlijk komt de aap uit de mouw en het blijken robots te zijn, die aan bodemonderzoek doen.
Een verhaal is het eigenlijk niet. Het is min of meer iets in de lengte getrokken grap. Ook hier steekt men weer de draak, met al degene, die achter alles samenzweringen, aliens of iets bovennatuurlijks vermoeden. Lambik is in zijn aard natuurlijk voor zo iets voorbestemd en ook hier funktioneert het, echter had hier iets meer het geheel beter gemaakt. Als grap op zich gesteld is dit wel leuk, maar als verhaal zijn robots en een Fata Morgana niet genoeg.
Datum Thu Jan 29 11:53:55 2004