Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Sprookjesnacht aan zee


Sprookjesnacht aan zee Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Sprookjesnacht aan zee verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 4
NaamInti
Leeftijd41
Cijfer8
RecensieOp zich geen onaardig verhaal, maar er zijn toch een aantal dingen die vreemd overkomen. Zoals: waar komt dat tweede Vitamitje vandaan en hoe komt Krimson aan de Kreeft?
Als we Jerom de eerste keer zien draagt deze z'n kleren uit z'n eigen stripreeks, later heeft hij z'n gewone kleren weer aan
Datumzaterdag 14 december 2019 08:34

Reactie no. 3
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer8
RecensieLeuk kortverhaal rondom de standaard bestemming van de Zomerboekverhalen: het strand (dit keer in Zeeuws Vlaanderen). Er gebeurt veel in dit verhaal en met Krimson in de buurt is het dit keer weer spannend of het goed zal aflopen.
Datumwoensdag 27 oktober 2010 17:16

Reactie no. 2
Naam Alain Stienen
Leeftijd 39
Cijfer 8
Recensie Er is inderdaad veel vaart en spanning in dit kortverhaal, maar ook het Zwin is in al zijn natuurschoon prachtig getroffen! Zodoende ook één dikke 8 van mij voor dit verhaal!!!
Datum Mon Jan 26 18:25:23 2004

Reactie no. 1
Naam Jan P.
Leeftijd 30
Cijfer 8
Recensie Een leuk en spannend kort verhaal dat zich afspeeld in de duinen van Zeeuws-Vlaanderen. Onze vrienden moeten Krimson en zijn handlangers beletten om goud afhandig te maken van zandmannetjes. Veel vaart en de juiste dosis spanning maken van dit vakantie-verhaal 20 minuten leesgenot.
Datum Mon Jan 26 13:27:20 2004