Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Op het eiland Amoras

Luxe editie voor Stripfestival Knokke-Heist


Op het eiland Amoras Ter gelegenheid van de 10e editie van het Stripfestival Knokke-Heist, op 5 mei 2013, en de honderdste geboortedag van Willy Vandersteen werd een luxe editie van Op het eiland Amoras uitgebracht.
Het album is uitgevoerd met een rood velours omslag met goudopdruk en verscheen in een oplage van 500 exemplaren. Naast het verhaal werd in deze uitgave ook een info-strip van Suske en Wiske over Knokke-Heist opgenomen.

De prijs van het album was bij uitgifte vastgesteld op € 60.
Deze luxe editie werd alleen tijdens festival op 5 Mei aangeboden. Na het Stripfestival werd het album uitsluitend gebruikt als relatiegeschenk van de gemeente Knokke-Heist en is niet in de winkels verkrijgbaar. Bij voorinschrijving waser een vip kaart bij voor twee personen voor de Gala avond op zaterdag 4 mei, inclusief voorstelling van het album, in het casino van Knokke.

Aan de info strip was ook een prijsvraag gekoppeld. In de tekeningen is Schanulleke verborgen die op iedere pagina zegt waar zij zich bevindt. Met deze prijsvraag waren mooie prijzen te winnen, waaronder een geheel verzorgd weekend in een hotel naar keuze in Nederland en nog een tiental andere prijzen.


Stripfestival Knokke-Heist