Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Beeldje de Weerwaterman


Beeldje van De Weerwaterman Eind november 2006 verscheen in Almere het speciale Suske en Wiske-album De Weerwaterman. Het verhaal, dat zich afspeelt in de grootste stad van Flevoland, kwam tot stand op initiatief van de plaatselijke stripwinkel Het Beeldverhaal.

Het succes dat met dit album werd behaald inspireerde de Almeerse stripwinkel tot nog een speciale uitgave. Op verzoek van de winkel heeft Parastone een beeld gemaakt van een scene uit De Weerwaterman.
Het beeld verschijnt op 31 mei in een oplage van 750 genummerde exemplaren. In eerste instantie is het tafereel alleen te koop bij Het Beeldverhaal. De eerste tweehonderd genummerde beelden zijn uitsluitend bij die winkel verkrijgbaar.
Mensen die een luxe editie van De Weerwaterman hebben gekocht met een nummer onder de 200 kunnen het "bijbehorende" beeldje kopen bij Het Beeldverhaal.

De beeldjes met nummers 1 t/m 200 krijgen als bijlage een gesigneerde kleurenzeefdruk op A3 formaat, die achter het beeldje geplaatst kan worden. Deze versie kost 99.
De nummers 201 t/m 750 hebben geen bijlage en kosten 79.
De versie zonder zeefdruk is vanaf eind juni ook in andere stripwinkels verkrijgbaar en kan nu al besteld worden bij De Boekenwurm.