Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2013


Index
Index

Sparen voor bordjes.

Bordje van Suske en Wiske De spaaracties van Fruitmasters worden ook in 2013 voortgezet. Voor de twaalfde keer op rij kunnen appel- en pereneters punten verzamelen voor speciale Suske en Wiske-artikelen.

Net als in 2006 kan worden gespaard voor bordjes van De Gezonde Familie.
Anders dan bij die actie kunnen de bordjes dit keer niet worden gepersonaliseerd met een naam. Een ander verschil met de actie van 2006 is dat er dit keer bijpassend bestek bij de bordjes wordt geleverd.
Bordjes en bestek zijn speciaal vervaardigd voor Fruitmasters en zijn nergens anders verkrijgbaar.

De actie begint in het eerste kwartaal van het jaar met sparen voor een bordje met de afbeelding van Suske en Wiske. Later in het jaar kunnen daar nog borden bij van, achtereenvolgens, Jerom, Lambik en Sidonia.

De opzet van de spaaractie is gelijk aan die van de voorgaande twee jaren. Consumenten sparen voor unieke codes, die waardepunten vertegenwoordigen. Deze codes staan op kaartjes die in de fruitverpakkingen zijn bijgesloten. Nadat de consument 10 unieke codes heeft verzameld, kunnen deze worden ingevoerd op een speciale website. Nadat de codes zijn ingevuld en geverifieerd, krijgt de consument de artikelen direct toegestuurd.


Bordjes Fruitmasters