Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2015


Index
Index

Sparen voor puzzels.

Suske en Wiske Puzzels Voor het veertiende jaar op rij voert Fruitmasters actie met Suske wiske om haar producten te promoten.

Fruiteters kunnen deze keer sparen voor puzzels.
Elk kwartaal kan worden gespaard voor een unieke puzzel van Suske en Wiske, die speciaal werd ontwikkeld door Fruitmasters.
De puzzels variƫren in grootte. De eerste puzzel bestaat uit 50 stukjes, de tweede omvat 100 stukjes, de derde 250 en voor de vierde moeten 500 stukjes aan elkaar worden gelegd.

Tien verschillende actiecodes geven recht op een gratis puzzel. De actiecodes zijn ingesloten in de zakken en schalen met appels van De Gezonde Familie.

Spaar van 1 januari tot en met 31 maart voor de puzzel van 50 stukjes. Spaar van 1 april tot en met 30 juni voor de puzels van 100 stukjes. Spaar van 1 juli tot en met 30 september voor de puzzel van 250 stukjes. Spaar van 1 oktober tot en met 31 december voor de puzzel van 500 stukjes.

Voor de afbeeldingen die in elkaar gepuzzeld moeten worden zijn bestaande illustraties gebruikt.
Voor de puzzel van 50 stukjes is de, hertekende, cover van De schone slaper gebruikt.
Op de puzzel van 100 stukjes is de, eveneens hertekende, omslagtekening van Het eiland Amoras afgebeeld.
De derde puzzel toont een collage van scenes uit allerlei avonturen die oorspronkelijk werd gemaakt voor een emaillen plaat die in 2009 werd uitgebracht in een oplage van 100 exemplaren.
Op de laatste puzzel is een tekening te zien die voor het eerst werd gebruikt in een speciale editie van Het Nieuwsblad.

De opzet van de spaaractie is wederom ongewijzigd. Consumenten sparen voor unieke codes, die waardepunten vertegenwoordigen. Deze codes staan op kaartjes die in de fruitverpakkingen zijn bijgesloten. Nadat de consument 10 unieke codes heeft verzameld, kunnen deze worden ingevoerd op een speciale website. Nadat de codes zijn ingevuld en geverifieerd, krijgt de consument de artikelen direct toegestuurd.


Puzzels Fruitmasters