Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske op nieuwe strippuzzels


Stripfiguren vormen het onderwerp van nieuwe puzzels.
De afbeelding op de Fanclub-puzzel

Tijdens de fanclubdag van de Fameuze Fanclub, op 13 april 2003, werden twee nieuwe legpuzzels van Suske en Wiske gepresenteerd. Het Belgische bedrijf Puzzelman, uit Boom, brengt de puzzels van 1000 stukjes uit in een beperkte oplage als onderdeel van een serie met als als thema bekende Vlaamse stripfiguren.
Speciaal voor de Fanclub werd een puzzel gemaakt van de aankondingsstrook van het verhaal De gulden harpoen. Op dezelfde dag dat de puzzel werd gepresenteerd bracht de fanclub ook een speciale editie uit van dit verhaal, dat begint op een fanclubdag. De oplage van deze puzzel is 250 exemplaren.
Naast de fanclub-puzzel verscheen ook een exemplaar met daarop het bewerkte schilderij over de slag van Nieuwpoort zoals dat werd afgebeeld in Jeanne Panne.

Eerder verscheen er al een puzzel van Nero, in een oplage van 250 exemplaren. Volgens planning verschijnt in mei een volgende puzzel van Suske en Wiske. In juni zullen nog twee andere puzzels volgen. In dezelfde maand zullen er ook puzzels worden uitgegeven van Urbanus, Kiekeboe, FC De Kampioenen en De Rode Ridder.

De Suske en Wiske puzzel "Slagveld" kan worden besteld bij Puzzelman. De prijs bedraagt € 15 + € 5 verzendkosten.
Er kan worden besteld door het totaalbedrag van € 20 euro over te maken op rekening 293-0185751-51 van Fortisbank BelgiŽ. Na ontvangst van de betaling wordt de puzzel opgestuurd.

Bekijk ook het overzicht van alle tot nog toe verschenen puzzels.


De afbeelding uit Jeanne Panne