Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Ledendag Fameuze Fanclub in Zoetermeer


Veel leden van De Fameuze Fanclub waren op 14 november 2004 aanwezig in Zoetermeer.
Marc Verhaegen overhandigde het album aan de burgemeester Ter gelegenheid van de presentatie van De razende rentmeester werd de ledendag van De Fameuze Fanclub in 2004 niet in Udenhout maar in Zoetermeer gehouden.
De dag begon met de overhandiging van het eerste exemplaar van het album door Marc Verhaegen aan de burgemeester van Zoetermeer. Nadat het album was gepresenteerd werd de DVD De magneet van Zoetermeer op het grote scherm in de zaal vertoond.

In verband met het uitkomen van het speciale album voor Zoetermeer had de ledendag een minder besloten karakter dan gewoonlijk. Behalve de leden van de fanclub waren ook veel inwoners van de gemeente in de zaal aanwezig. Naast de presentatie van het album konden zij ook kijken naar optredens van Suske, Wiske en Lambik, meebieden op een veiling van Suske en Wiske-artikelen en grasduinen op de stripbeurs.

In de middag werd de ledenvergadering gehouden waarop o.a. bekend werd gemaakt dat het ledenbeeldje van 2005 een portret van professor Barabas uit De razende race zal zijn.

De dag werd besloten met een Suske en Wiske kenniskwis. Na een spannende strijd werd deze wedstrijd, voor de tweede opeenvolgende keer, gewonnen door Erik Strijbos.

Dennis Herman, één van de organisatoren van de kwis, maakte tijdens deze dag veel foto's. In het fotoverslag is een impressie van de bijeenkomst te bekijken.