Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Fameuze Fanclub

Ledendag 2013


De Fameuze Fanclub De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van De Fameuze Fanclub werd in 2013 gehouden op zondag 15 december te Houten.
Op deze dag waren Luc Morjaeu en Peter Van Gucht aanwezig voor een praatje en een handtekening. Tevens konden bij diverse handelaren en fanclub zelf allerlei Suske en Wiske-artikelen worden gekocht.
Tijdens de ledenvergadering werd tekst en uitleg gegeven over het afgelopen jaar en de toekomst, inclusief een preview van het ledenbeeldje voor 2014. Dit wordt een portret van Arthur, zoals hij rondvliegt in De sissende sampan.

Het belangrijkste nieuws tijdens de jaarvergadering betrof een aantal wijzigingen in het bestuur.
Andries Feenstra neemt na 10 jaar afscheid als voorzitter. Zijn taak wordt overgenomen door Peter van der Knoop, die ook hoofdredacteur blijft van Versus.
Website-beheerder Erik Strijbos treedt ook toe tot het bestuur, waaruit naast Feenstra ook Paul Vink en Richard Heidinga vertrekken.

Alle leden kregen bij binnenkomst, en op vertoon van de ledenpas, een bonnetje waarmee op het einde van de dag 1 gratis album van De Bloedbroeder kon worden afgehaald. Er kon worden gekozen uit een Vlaamse of een Nederlandse editie.

Programma:
11.00 uur: Zaal geopend
11.00 - 16.00 uur: De tekenaars signeren (behalve tijdens de ledenvergadering zelf!)
12.30 uur: Start ledenvergadering
16.00 uur: Einde ledendagPlaats: Het Oude Station
Stationserf 97
3991 KX Houten
Datum: 15 december 2013
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
Website: De Fameuze Fanclub


Ledenbeeldje 2014 Ledenbeeldje 2014