Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske & Friends


Zondag 19 juli 2009.

Suske en Wiske & Friends

Op zondag 19 juli 2009 vieren Suske en Wiske met hun vrienden voor de 9e keer feest in het domein Bokrijk. Dit keer nemen ze hun (strip)vrienden van de Standaard Uitgeverij mee. Kiekeboe, F.C. De Kampioenen, Urbanus, De Rode Ridder,... Iedereen is van de partij!

Verschillende zones van het domein worden worden omgetoverd tot reuzepretparken! Voor de kleinsten zijn er springkastelen van Klein Suske en Wiske en De Texas Rakkers. Leef je uit op de supertrampolines! Fiets jezelf ondersteboven met Urbanus of laat je uit evenwicht brengen door de familie Kiekeboe. Wat dacht je van een rol in het mega-tafelvoetbalspel van F.C. De Kampioenen? Echte durvers kunnen zich aan de death-ride van Suske en Wiske of aan de drakenslide van De Rode Ridder wagen.

De Kempen

De Oude Stad

De Suske en Wiske-band verwelkomt iedereen om 10u30 op het grote podium. Om 16u30 sluiten zij de knotsgekke dag af met een spetterend optreden!

Om 12u30 en 14u30 trekt een heuse stripparade door Bokrijk. Iedereen is van de partij: Suske en Wiske, Lambik, Jerom en Tante Sidonia, De Rode Ridder, Fanny en Marcel Kiekeboe, Klein Suske en Wiske, De Smurfen, ...!

Laat je strips signeren door Hec Leemans (o.a. F.C. De Kampioenen), Steve Van Bael (Figaro) en Jeff Broeckx (Klein Suske en Wiske) in De Oude Stad van 14u tot 16u.
Luc Morjaeu en Peter Van Gucht (Suske en Wiske) signeren onder de grote tent in Oost- en West-Vlaanderen van 13u tot 15u!

Oost- en West-Vlaanderen

Dans mee met je striphelden in de kinderdisco in de spiegeltent!
Bezoek het kinderrechtendorp.

Fotomoment in de kiosk!
11u - 11u45: Laat je fotograferen met de enige echte Suske, Wiske, Lambik, Jerom en Tante Sidonia!
13u30 - 14u15: Ga op de foto met Fanny en Marcel Kiekeboe!


Meer informatie over de Suske en Wiske-dag is te vinden op de OfficiŽle Suske en Wiske-site.