Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Signeersessies bij stripwinkel Dick Bos


100 jaar Willy Vandersteen Op zaterdag 6 Juli 2013 zullen Jan Francken en Eric De Rop signeren bij Stripwinkel Dick Bos, te Rotterdam.

Jan Francken is aanwezig met zijn boek100 Jaar Willy Vandersteen & Striproute 2013. De verkoop van het boek begint om 14:00 uur en wordt beëindigt om 16:30 uur.
Ter gelegenheid van 100 jaar Willy Vandersteen werd deze speciale uitgave vervaardigd, waarin onder meer veel onuitgegeven materiaal verwerkt is. Een aantal belangrijke facetten uit het leven van Vandersteen wordt aan de hand van illustraties besproken. Nooit vertoonde aquarellen van Vandersteen, schetsen van de grootmeester, fotomateriaal en medewerking van de grootste Belgische en Nederlandse stripauteurs.
Het boek, dat voor het eerst verkrijgbaar was tijdens de Stripdagen te Kalmthout, is normaal gesproken niet te koop in de strip- of boekwinkels, maar kan bij deze gelegenheid wel worden aangeschaft bij uitgever Jan Francken.
De kosten voor het boek bedragen €59,95. Dit bedrag kan allen worden betaald in contanten! Een geldautomaat is aanwezig op 15 meter afstand van de winkel.

Eric De Rop Eric de Rop signeert op dezelfde dag ook van 14:00 tot 16.30 uur.
Ter gelegenheid van deze signeersessie brengt stripwinkel Dick Bos een fulcollor Ex-Libris uit met een zeer beperkte oplage van 50 stuks, genummerd en gesigneerd door Eric de Rop.