Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske-weekend in De Efteling


In mei staat De Efteling twee dagen in het teken van Suske en Wiske
Fata Morgana

Op 17 en 18 mei 2003 wordt in De Efteling een Suske en Wiske-weekend gehouden.
Alle activiteiten rond Suske en Wiske zullen zich afspelen in en rond het Fata Morgana Paleis. De lokatie is geen onbekend terrein voor de striphelden. In 1988 beleefden zij er al eens een avontuur dat valt na te lezen in het gelijknamige album.
Eerder bezochten Suske en Wiske het pretpark al eens in het verhaal De Efteling-efljes.

Tijdens het weekend worden er optredens verzorgd door de cast van de musical. Tevens zijn er tekenactiviteiten en zullen er heel veel strips van Suske en Wiske aanwezig zijn. Ook zal op deze dagen het nieuwste album, De laatste vloek, worden gepresenteerd.

De Efteling-elfjes bij Vlaamse kranten Ter gelegenheid van dit evenement geven de kranten De Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg op 16 mei een speciale editie van het album De Efteling-efljes cadeau aan hun lezers. Het album zal worden gedrukt op een andere soort papier dan de normale albums uit de Rode reeks. Op het omslag zullen de logo's van de kranten te zien zijn.
Het album zal alleen verkrijgbaar zijn op de plaatsen waar één van de twee titels wordt verkocht en niet los worden verspreid.