Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Vanaf juni sparen voor Sidonia


Na Jerom en Lambik kan ook voor Sidonia worden gespaard.

Sidonia slankfruit

Tot half juni 2003 kan via het eten van appels nog worden gespaard voor een beeldje van Lambik. Vanaf 16 juni zal deze actie, die begon met Jerom, worden voortgezet met Sidonia.
Punten voor dit beeldje kunnen worden gespaard van 16 juni tot en met 20 september. Spaarkaarten dienen uiterlijk 27 september bij Fruitmasters binnen te zijn. De voorwaarden van de actie zijn verder gelijk aan die van de vorige acties.

Bij het inleveren van de punten kunnen ook resterende bonnen voor andere beeldjes worden gebruikt. Als stelregel heeft Fruitmasters hierbij ingesteld dat maximaal 3 oude waardepunten mogen worden ingeleverd met daarbij 7 waardepunten voor het beeldje waar op dat moment voor gespaard wordt.

De actie zal in september worden vervolgd met een beeldje van Suske en Wiske.
Mogelijk zal er in het najaar van 2003 ook nog een kleine andere actie met Suske en Wiske worden gevoerd. Fruitmasters is van plan om ook volgend jaar een actie te houden. Details over deze nieuwe promotiecampagnes zijn echter nog niet bekend. Zodra er meer informatie bekend is leest u dit op deze site.