Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske magazine


Nieuw tijdschrift rond Suske en Wiske.

Suske en Wiske Magazine Uitgeverij Zpress uit Dordrecht begon in het jubileumjaar van Suske en Wiske met een nieuw tijdschrift dat in het teken staat van het bekende stripduo. Het eerste nummer van dit magazine was vanaf 13 juli 2010 te koop in boekhandels en supermarkten in Nederland en Vlaanderen.

Het tijdschrift wordt uitgebracht in een oplage van 75000 exemplaren. De omvang van de afleveringen bedraagt 52 pagina's.
In ieder nummer zal een afgeronde, nieuwe, strip van Suske en Wiske worden opgenomen. In de eerste aflevering is dat het verhaal De meteomachine.
Naast een kort verhaal van Suske en Wiske zijn er ook gagstrips in het blad opgenomen van andere figuren die bekend zijn Suske en Wiske-lezers. In het eerste nummer zijn dat grappen van Schanulleke, Tobias, Lambik en Jerom. Het tijdschrift bevat verder puzzels, spelletjes en nieuws voor de jeugd.

Ter promotie van het blad zullen rond de datum van eerste uitgave tv-spotjes worden uitgezonden
De afleveringen van het magazine zullen 3,50 gaan kosten. Het is in eerste instantie nog niet mogelijk om een abonnement te nemen. Mogelijk is dat in een later stadium wel mogelijk.Het begin van 'De meteomachine' Twee pagina's uit het eerste nummer van het Suske en Wiske Magazine