Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Stallaert toch niet naar Suske en Wiske


Dirk Stallaert wordt niet de nieuwe assistent van Marc Verhaegen.

Dirk Stallaert en Merho

In augustus werd bekend dat Marc Sleen eind dit jaar stopt met de stripreeks Nero. Zijn assistent Dirk Stallaert zou volgens de eerste berichten overstappen naar Studio Vandersteen om daar als assistent van Marc Verhaegen aan Suske en Wiske te gaan werken.

De overgang naar Suske en Wiske blijkt uiteindelijk niet door te gaan. Op de Kiekeboewebstek werd bekend gemaakt dat Dirk Stallaert toch heeft besloten om niet naar Studio Vandersteen te gaan. Hij wordt de assistent van Merho voor de reeks Kiekeboe.

Op de webstek werd op 4 oktober het volgende bericht geplaatst:
Ondanks eerdere berichten dat hij van Nero zou overstappen naar de Standaard Uitgeverij, om mee te werken aan ondermeer Suske & Wiske, heeft Dirk Stallaert na vele besprekingen met verschillende partijen besloten om ... met Merho samen te werken aan Kiekeboe!
Merho heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zich het liefst bezig hield met de scenario's en in dit kader zal Dirk Stallaert zal zich vanaf januari 2003 focussen op het tekenwerk.
Beide partijen hebben er heel veel zin in om samen leuke verhalen te gaan maken. Merho laat weten dat "Dirk Stallaert een zeer waardevolle aanwinst is voor de Kiekeboestrip".



Bron foto en informatie: Kiekeboewebstek.