Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Uitslag Suske en Wiske Quiz

Januari/februari 2007


De juiste antwoorden.
Les rouages magique De tiende editie van de Suske en Wiske Quiz die Suske en Wiske op het WWW organiseert in samenwerking met Suske en Wiske webwinkel "De Boekenwurm" werd in januari en februari 2007 gehouden. Op deze pagina vindt u de uitslag van die maanden.

In totaal werden 186 geldige inzendingen voor de quiz van deze maand ontvangen. 73 deelnemers hadden alle antwoorden juist. Uit deze groep kenners is via loting de winnaar van een setje vertalingen van het verhaal Het rinkelende raderwerk aangewezen. Het betreft de Duitse en Franse versie van het album, getiteld Das rasselnde Räderwerk en Les rouages magiques.
De prijs van deze maand is gewonnen door Bjorn Vernimmen uit Waasmunster.


Uit welk album komt dit plaatje?
Uitslag
WinnaarBjorn Vernimmen
Vraag Antwoord
1. In welk tijdschrift verschijnt sinds 2005 elke week een aflevering van Suske en Wiske? TrosKompas
2. In 2008 verschijnt het eerste deel van een serie 3D animatiefilm van Suske en Wiske in de bioscoop. Welk verhaal wordt als eerste verfilmd? De Texasrakkers
3. Wat is de titel van album no. 100 in de Rode reeks? Het gouden paard
4. Uit welk album komt het plaatje dat hiernaast te zien is? De blinkende boemerang
5. Hoe heet tante Sidonia in het Zweeds? Tant Klara


Geen prijs gewonnen in de quiz maar wel interesse voor Het rinkelende raderwerk? Het album is zowel in setjes met alle versies (Nederlands, Frans, Duits), als in pakketten met alleen de vertalingen te koop bij De Boekenwurm.

Binnenkort weer een nieuwe quiz met kans op een leuke Suske en Wiske-prijs. Speel mee en maak ook kans op de overwinning.

Suske en Wiske webwinkel