Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De gamegoeroe


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 308 (1e druk: 12 mei 2010)

Wanneer Suske een online-monstergame wint wordt hij door de mysterieuze Gamegoeroe, ontwerper van de site, uitgenodigd op diens privé-eiland. Daar nemen ze het tegen elkaar op in een splinternieuw monsterspel, dat wereldwijd op internet gevolgd wordt. Maar Gamegoeroe is niet zo goedhartig als hij lijkt en ook het spel blijkt heel wat gevaarlijker. De monsters zijn niet langer digitaal maar tastbare realiteit en tot afgrijzen van Suske is de inzet van het spel... zijn beste vriendin Wiske! Wat volgt is een spannende strijd op leven en dood!

Omdat de cover nog niet klaar was toen de Standaard Uitgeverij haar folder met nieuwe strips van voorjaar 2010 uitbracht werd daarin een schets van het ontwerp gebruikt. Dezelfde schets, maar met een ander inkleuring, toonden Luc Morjaeu en Peter Van Gucht tijdens een presentatie op de Ledendag van de Fameuze Fanclub in november2010.
Een uitgevwerkte versie van de cover werd door Studio Vandersteen bewerkt tot een wallpaper die te downloaden valt op haar site.

Ter gelegenheid van 65 jaar Suske en Wiske loopt er vanaf deze uitgave bij de reguliere albums in 2010 verschijnen een wedstrijd waarmee men levenslang gratis alle volgende Suske en Wiske-albums kan winnen. Bij elk van deze 4 albums wordt deze prijs uitgreikt aan 3 personen: iemand uit Vlaanderen, uit Wallonië en ook 1 persoon uit Nederland.
Concreet betekent dit dat de eerste wedstrijd loopt van 12 mei 2010 tot en met 13 juli 2010. Op 14 juli 2010 ligt alweer het volgende Suske en Wiske-verhaal in de winkel, album 309, De watersater. De eerste 3 winnaars worden dan bekend gemaakt.
Deelnemen kan via de wedstrijdpagina op de officiële Suske en Wiske website.


Coverschets voor De gamegoeroe Coverschets voor De gamegoeroe Wallpaper met uitgewerkte versie van de cover
Aankondiging