Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De zoevende zusters


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 371 (1e druk: 22 november 2023)

De zoevende zusters Nadat Luc Morjaeu met het voorgaande album, De krijtkampioen afscheid heeft genomen als hoofdtekenaar van Suske en Wiske verschijnt aan het eind van 2023 het eerste album met de naam van zijn opvolger op de titelpagina.
Wout Schoonis neemt het tekenpotlood met dit album, De zoevende zusters. officieel over van Luc Morjaeu Het is echter zeker niet zijn debuutalbum in de reeks. Sinds 2007 maakt hij al deel uit van Studio Vandersteen en werkte hij mee aan veel avonturen van Suske en Wiske. De laatste jaren heeft hij al diverse verhalen in de hoofdreeks geheel zelf getekend.
Het scenario van dit verhaal werd als vanouds geschreven door Peter Van Gucht.

Wanneer Wiske een noodkreet ontvangt van een onbekende vrouw trekt ze erop uit om deze te bezoeken. Suske vertrouwt de zaak niet en vraagt Wiske om uitleg maar deze weigert hem in te lichten. Als daarna ook tante Sidonia mee wordt uitgenodigd bij de mysterieuze dame gaat het van kwaad naar erger. Tante nodigt een aantal vriendinnen uit en stuurt Suske zonder boe of ba op visite bij Lambik.
Mannen zijn niet gewenst op hun speciale samenkomsten. Lambik onderzoekt de zaak en komt tot de onthutsende ontdekking dat de dames worden opgeleid tot heks. Ze beweren daar echter een heel goede reden voor te hebben. Maar als Suske de zaak onderzoekt ontdekt hij hoe de vork écht in de steel zit en blijkt het gevaar groter dan ooit.Verschijningsdatum 22 november 2023
Prijs € 7,99
ISBN 9789002276545
Aantal pagina's 48