Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

27e Fanclubdag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 6 april 2014 organiseert de Fameuze Fanclub haar 27e fanclubdag.

27e Fanclubdag Het vernieuwde bestuur van De Fameuze Fanclub organiseert in april 2014 de jaarlijkse Fanclubdag op de vertrouwde locatie, NBC De Blokhoeve te Nieuwegein.

Alle bezoekers van de fanclubdag ontvangen, zolang de voorraad strekt, een gratis striptas. Trouwe leden kunnen bovendien het nieuwe ledenbeeldje afhalen. Dit jaar is dat een portret van Arthur, de vliegende broer van Lambik, zoals hij rondvliegt in De sissende sampan.

suske en Wiske-makers Luc Morjaeu, Peter Van Gucht en de tekenaar van Junior suske en Wiske, Jeff Broeckx geven acte de présence. Aan degenen die een handtekening komen halen bij Morjaeu en Van Gucht zal een exclusieve prent worden uitgedeeld.
Naast de gebruikelijke signeersessies komen de scenarist en tekenaar ook op een andere manier in actie.
Peter Van Gucht verzorgt een optreden met zijn band Zoek & De Reizigers.
Luc Morjaeu geeft een workshop Striptekenen voor kinderen.


Het programma van de dag bestaat uit:

Ledenbeeldje 2014

Tijdens de beurs verscheen ook een luxe versie van Het vervloekte venster. Dit korte verhaal, verscheen hiermee voor het eerst zelfstandig in een album. Eerder was het alleen, samen met De tragische tante opgenomen in het bonusalbum van De Gouden Collectie van het AD.


Plaats: NBC De Blokhoeve, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Datum: 6 april 2014
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Website: De Fameuze Fanclub


Op zoek naar Het vervloekte venster? Kijk eens bij de Suske en Wiske webwinkel Stripfan.nl Bestel dit album bij Stripfan.nl .

27e Fanclubdag Luxe uitgave 'Het vervloekte venster' Signeerprent van Luc Morjaeu'