Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De enerverende evenementen


Suske en Wiske-activiteiten in het CODA Museum in Apeldoorn.

De tomeloze tijdreizigers Een bezoekje aan de grote familietentoonstelling De tomeloze tijdreizigers is een absolute aanrader. Met de enerverende evenementen die CODA Museum organiseert, wordt het nog leuker. Ontwerp schoenen voor tante Sidonia of doe mee aan de speurtocht ‘Wie is de dader’ tijdens het Crimineel Krimson weekend. Wil je de avonturen van Suske en Wiske herbeleven, stap dan in de teletijdmachine.

Criminele Krimsondag
In het teken van de Maand van het Spannende boek organiseert CODA voor kinderen een Criminele Krimsondag op maandag 13 juni (tweede pinksterdag). Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang tot de Suske en Wiske-tentoonstelling.

Meesterbrein Krimson heeft in CODA Museum een briljant programma gepland speciaal voor alle bandieten en agenten. Kinderen kunnen verkleed komen als een boef en zich laten schminken ook zijn hier verkleedkleren beschikbaar. Een fotograaf staat klaar voor iedereen die samen met Suske en Wiske op de foto wil. Politieagenten zijn natuurlijk ook nodig. Iedereen kan zijn krachten meten bij Jerom om te zien of ze sterk genoeg zijn om Krimson te verslaan. De sterkste politieagenten maken kans op een speciale Suske en Wiske strip. Dr. Krimson heeft zelfs Dick Heins gestrikt, striptekenaar van Junior Suske en Wiske, om bandieten een avontuur te laten tekenen. Van het snode plannen smeden krijgen boeven altijd honger. Deze lege magen kunnen gevuld worden in het CODA Café met echte Vlaamse frieten! Kijk voor alle informatie en tijden op de site van het Museum

Teletijdmachine
De Teletijdmachine, één van de bekendste uitvindingen van Professor Barabas, is in CODA Museum te gebruiken. Wordt ook een tomeloze tijdreiziger en stap in de Teletijdmachine om terecht te komen in de bekendste Suske en Wiske avonturen. Stuur per e-mail een herinnering naar jezelf met foto’s van deze onvergetelijke reis.

Adres; CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn
Openingstijden tijdens het Pinksterweekend:
Zaterdag 11 juni en maandag 13 juni (Tweede Pinksterdag) van 13.00 - 17.00 uur.
NB. Op zondag 12 juni is CODA gesloten.
Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling of andere enerverende evenementen op de website van het CODA Museum