Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Vanaf eind september sparen voor Suske en Wiske


Met een beeldje van Suske en Wiske wordt de serie van Fruitmasters afgesloten.

Suske en Wiske schoolfruit

Vanaf eind 2002 kon via het eten van appels worden gespaard voor beeldjes van de hoofdfiguren uit de Suske en Wiske-verhalen. De actie ging van start met Jerom die in de promotiecampagne de sportieve waarde van fruit vertegenwoordigd. Na de sterke man uit de strip was het de beurt aan Lambik, die appels als "smulfruit" onder de aandacht bracht.
Tot 20 september kan er nog worden gespaard voor een beeldje van Sidonia, die niet geheel toevallig het "slankfruit" promoot.
De actie wordt eind september afgesloten met een heel fraai beeldje van Suske en Wiske dat in het teken staat van "schoolfruit".

Punten voor dit beeldje kunnen worden gespaard vanaf 22 september. De voorwaarden bij het sparen zijn gelijk aan die van de vorige acties. Bij het inleveren van de punten kunnen ook resterende bonnen voor andere beeldjes worden gebruikt. Als stelregel heeft Fruitmasters hierbij ingesteld dat maximaal 3 oude waardepunten mogen worden ingeleverd met daarbij 7 waardepunten voor het beeldje waar op dat moment voor gespaard wordt.