Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De kaduke klonen


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 289 (1e druk: 7 december 2005)

De kaduke klonen Professor Barabas neemt onze vrienden mee op werkbezoek bij zijn collega Rosarius. Die heeft een sensationele uitvinding gedaan: een machine die mensen kan reproduceren. Het gaat echter flink mis wanneer blijkt dat de uitvinding nog niet helemaal goed werkt.
Tot overmaat van ramp heeft Rosarius duidelijk snode plannen met het apparaat. Hij heeft de handen in elkaar geslagen met een rijke fabrikant. Samen willen ze een gigantisch klonenleger bouwen om de hele wereld in hun macht te krijgen. Zullen Suske en Wiske en hun vrienden erin slagen om de wereld te redden?

Ook voor dit album zijn weer meerdere ontwerpen voor de cover gemaakt. De afbeelding die bij de eerste aankondigingen van het album werd gebruikt zal niet te zien zijn op het album dat in december verschijnt. Op de site van Luc Morjaeu werd de schets voor de definitieve omslagillustratie voor het eerst getoond.

Bij de eerste druk van het album werd een gratis agenda voor 2006 op A6-formaat cadeau gegeven. In dit boekje staan o.a. alle verschijningsdata van Suske en Wiske-albums in 2006 vermeld.


Oorspronkelijke cover Het album met de agenda De agenda

Aankondiging in 'De Standaard'