Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Uitslag Suske en Wiske Quiz

Juli-September 2009


De juiste antwoorden.
De digitale dromenmachine De 19e editie van de Suske en Wiske Quiz die Suske en Wiske op het WWW organiseerde in samenwerking met Suske en Wiske webwinkel "De Boekenwurm" werd in gehouden in de periode juli-september 2009. Op deze pagina vindt u de uitslag van die quiz.

In totaal werden 219 inzendingen voor de quiz voor deze editie van de quiz ontvangen. 103 deelnemers hadden alle antwoorden juist. Uit deze groep kenners zijn via loting de winnaars van de 2 spelletjespakketten getrokken.
Het ene pakket dat kon worden gewonnen bestaat uit de cd-rom's Klein Suske en Wiske : Ik speel met woorden en Spelletjessensatie. In het andere pakket zijn Schanulleke : Ik speel met getallen en De digitale dromenmachine opgenomen.

De pakketten zijn gewonnen door Dylan Batenburg en Lieselot Staut.


Uit welk album komt dit plaatje?
Uitslag
WinnaarsDylan Batenburg
Lieselot Staut
Vraag Antwoord
1. Hoe heet de verkoper van stofzuigers in De Texas Rakkers Theofiel
2. In welk album komt de vader van Sidonia voor het eerst voor? De snorrende snor
3. Welk album verscheen als nummer 200? Amoris van Amoras
4. Uit welk album komt het plaatje dat hiernaast te zien is? De circusbaron
5. In welke plaats staat het Suske en Wiske Kindermuseum? KalmthoutGeen prijs gewonnen in de quiz maar wel interesse voor deze cd-rom's? Alle software kan ook besteld worden bij De Boekenwurm. Klik op de afbeeldingen onderaan deze pagina om naar de bestelpagina's voor deze spelletjes te gaan.
Regelmatig is er een nieuwe quiz met kans op een leuke Suske en Wiske-prijs. Speel mee en maak ook kans op de overwinning.

Suske en Wiske webwinkel